18 Eylül 2012 Salı

Soğanlı Web Tasarım firması

Soğanlı web tasarım firması (rastgele isim) hakkında konuşalım. Soğanlı web tasarım firması başkalarına yaptığı hizmet sunarak bir yaşam için çalışan bir çevirmen olduğunu. Soğanlı web tasarım firması çok yetenekli bir grafik tasarımcısı. Eğer yapılması gereken bir grafik işi gerekiyorsa, Craig onu teslim etmek en doğru kişi.

Yani ... Soğanlı web tasarım firması hakkında çok özel nedir? Neden bu özel dikkat değer değil mi? Şey ... o değil. Ben, sonsuz WWW dünyasında başarılı olmak için istekli bir çevirmen, Soğanlı web tasarım firması hatalarından öğrenmek gerekir neden bir örnek olarak Soğanlı web tasarım firması 'ın hikayesini kullanmak ister ve bunları önlemek istiyoruz.

Soğanlı web tasarım firması gibi yetenekli bir web tasarımcısı gerçekten de olması için yeterli değil. Photoshop, Illustrator ve diğer iyi markalı grafik tasarım yazılımları ile dikkat çeken kontrole sahip olmak yeterli değil. Bu sizin daha önceki tasarım eserlerinden bazılarını göstermek için cilalı bir web sitesine sahip olmak yeterli değil. Bu yaratıcı olmak ve iş sadece birkaç saat içinde birkaç farklı tasarımları ile gelip muktedir yeterli değil. Bunlar temel vardır. Ben biliyorum grafik tasarımcıları çoğu daha önce bahsettiğim şeyi en az% 80 yapabilirsiniz. Soğanlı web tasarım firması gibi aynı, o son derece iyi iş bilir.

Ancak ne Soğanlı web tasarım firması bilmiyor müşterilerine işlemek için nasıl. Ne yazık ki, Craig gibi birçok müşteri ilişkileri sanatı bilmiyorum. Mutlu bir müşteri bir müşteri daha fazladır. Bir mutlu müşteri bulabileceğiniz en kötü serbest iş düşmanı olan bir tatminsiz müşteri aksine, en iyi satış güçtür. Bazen müşterileriniz ile bir argüman almak ve hatta biraz para kaybetmek, sadece onları mümkün olduğunca mutlu tutmak için iyi değil. Bir sonraki gün ne olacağını asla bilemezsiniz. O daha fazla iş ile sizin yardımınıza ihtiyacımız olabilir veya meslektaşlarına hizmetlerinizin tavsiye bile olabilir.

Bir alıcı olarak düşünmeye çalışın. Büyük hatalardan serbest biri alıcının ayakkabı kendilerini koyarak DEĞİLDİR yok. Bir robot gibi hareket etmeyin. Bulundu ve alınmayı seni arıyor webmaster, freelancer, ilgili her şeyi ile kişisel bir dokunuş verin. Bir proje üzerinde zaman Soğanlı web tasarım firması tekliflerini, her zaman onun metninde aynı kelimeleri kullanır. Bu yaptığın en kötü şey. Sen webmaster servis hakkında iyi bir duygu vermek zorunda. "Ben sizin ihtiyaçlarınıza okudum İşte benim özel bir çözümdür.": Sen ima bir mesaj göndermek zorunda. Webmasters freelance güvenilir olup olmadığını açıklamak için bir ipucu her türlü arıyoruz. Varsayım basittir: kim bir proje teklifinde o işleyebilir iddia ediyor. Sonra nasıl webmaster sonunda seçim yapar kiminle çalışmak? Beni yanlış anlamayın, her zaman projeleri kazanır en düşük fiyatı değil. Çoğu zaman proje yaklaşım yoludur.

Teslim tarihi çok önemlidir. Bir çevirmen olarak size zaman değerli bir meta olduğunu akılda tutmak gerekir. Çocuğun yeteneği ötesine projeler almayın. Sen tüketen bir zaman meselesi sizin kar projeler bu tür için çok daha az olacağını göreceksiniz. Alliteratively Eğer hatalar veya öngörülemeyen gecikmeler için herhangi bir odayı terk etmeyecek bir teslimat tarihi vermeyin. Webmaster işinizi izlemiyor. Bilgisayarınızda ya da çocuklarla dışarıda oynarken önünde ise o bilmiyor. Muhtemelen umursamıyor. O gerçekten kararlı tam olarak iş teslim edecek olmasıdır umurunda ne. Ben çoğu durumda bu bir webmaster tarafından tekrar temas almak için bir çevirmen için en önemli faktörlerden biri olduğunu buldu.

Şimdi Soğanlı web tasarım firması 'ın hataları hakkında bir şey biliyorum, sana tavsiyem benimsemek ve bunları önlemek için elinizden geleni yapmak umuyoruz. Zaman küçük bir süre için bu tavsiye deneyin. Ben size gelir ile büyük bir gelişme bulacaksınız eminim. Bir düşünce ver.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder