18 Eylül 2012 Salı

Soğanlı Web Tasarım Firması 0212 551 00 34

Soğanlı web tasarım firması 0212 551 00 34 siteniz için doğru renkleri seçmek grafik ve içerik seçimi kadar önemlidir. Bu makalede Soğanlı web tasarım firması 0212 551 00 34 sitenizin renkleri seçerken faktörlerin dikkate alınması gerekenler anlatılmaktadır.

Renkler insanlar üzerinde pek çok etkileri vardır. Bazı renkler insanların belirli duyguları çağırabilirsiniz. Duygusal tepkiler ziyaretçilerin zihninde firmanızın imajını etkileyebilir ve önemli bir etkisi veya firmanızın "marka" olabilir.

Eğer renk duygu uyandıran şüphe varsa, cümleleri düşünün, "yeşil gözlü canavar" "" siyah bir ruh hali içinde kırmızı görme "veya". Yeşil gözlü canavar Kıskançlık için bir referans olduğunu, kırmızı gören bir kişi kızgın olduğu anlamına gelir ve siyah bir ruh hali depresyon gelir. İnsanlar belirli bir ruh ile ilişkilendirmek renk yapabilirsiniz. Bilimsel metinler farklı renkler kızgın veya korkmuş, heyecanlı, rahat, üzgün, insanları mutlu olduğunu kanıtlamıştır.

Insanlar bu tepkileri uyandırabilir şey Soğanlı web tasarım firması 0212 551 00 34 sitenizi tasarlarken dikkatle baktım gerekmektedir. Renkleri "" nötr "sıcak" veya "soğuk olarak sınıflandırılabilir eğilimindedir. Yani, en bunlardan bazılarına bir göz atalım.

Nötr Renkler

Beyazlar - Beyazlar saflık ve temizlik için stand. Batı kültürlerinde evlilik ve umudun rengi ise Doğu kültürlerinde beyaz ölümün rengidir.

Grays - Grays güvenilirlik ve muhafazakarlık terlemek. Gri tonları, iş kıyafetleri için en popüler renklerden biridir.

Browns - Browns toprak, ev ve aile için stand.

Siyahlar - Siyahlar güç, zerafet ve incelik anlamına eğilimindedir. Batı kültürlerinde de ölümü anlamına gelir.

Sıcak Renkler

Reds - Reds dikkatini çekmek için iyi. Sık sık belirli noktaları vurgulamak için satış mektupları kullanılmaktadır nedeni budur. Kırmızı, tutku, öfke, şiddet, şehvet, simgeler ve aslında insanların kan basıncını yükseltebilir.

Sarılar - Sarı iyi sıcaklık ve mutluluk gibi zayıflık veya korkaklık anlamına gelebilir.

Portakal - Turuncu düşme hasat ve Cadılar Bayramı ile ilişkilidir. Aynı zamanda kişinin iştah teşvik edebilirsiniz.

Pembeler - Pembeler genellikle sembolize masumiyet, kadınlık ve romantizm.

Soğuk Renkler

Mavi - Mavi insanlar üzerinde sakinleştirici bir etkisi vardır. Bu zeka ve güven yayıyor. Birçok finans ve sağlık kurumlarının mavi temaları kullanmak bir şaşırtıcıdır. Mavi de iştah bastırmak olabilir.

Yeşil - yeşil kıskançlık, açgözlülük ve deneyimsizlik açılımı, aynı zamanda para ve zenginlik anlamına gelir.

Mor - Mor yaratıcılığı sembolize etmek eğilimindedir. Koyu gölgeler bir kez royalty için ayrıldı ve hafif gölge genellikle romantizm ile ilişkilidir.

Soğanlı web tasarım firması 0212 551 00 34 Güvenli Renkler

Vakum tüpleri, LCD ve Plazma farklı tüm ekran renkleri ekranlar. Her Soğanlı web tasarım firması 0212 551 00 34 tarayıcısında monitör her tip görüntülenebilir ve hemen hemen aynı bakacağız 216 renk vardır. Bu 216 Soğanlı web tasarım firması 0212 551 00 34 güvenli renkler olarak adlandırılır. Tutarlı renk önemli ise, yalnızca Soğanlı web tasarım firması 0212 551 00 34 sitelerinde Soğanlı web tasarım firması 0212 551 00 34 güvenli renkleri kullanmalısınız.

Renk Düzenleri

Renk düzenleri tek renkli, ücretsiz renk veya kontrast renkler oluşabilir.

Tek Renk - Tek renk şemaları beyaz bir arka plan üzerinde tek bir rengin farklı tonları ve yoğunlukları kullanır. Eğer kırmızı bir renk düzeni kullanmak istiyorsanız Örneğin, size hafif pembe neredeyse siyah kırmızı çok karanlık her şeyi kullanabilirsiniz.

Tamamlayıcı Renkler - Tamamlayıcı renk şemaları birlikte iyi bakmak ve çoğu insan için cazip bir hoş karışım oluşturabilir iki veya daha fazla renk kullanmak. Bir renk hakim olabilir ve bu diğer iltifat için kullanılır.

Kontrast Renkler - renk şemaları bir "göz kapma etkisi" yaratmak için iki veya daha fazla baskın renkleri kullanmak Karşıt. Örneğin, koyu mavi sayfa arka plan kullanarak, siyah metin ile beyaz bir arka plan metin alanı çevresinde derin bir kırmızı çerçeve tipik bir kontrast renk düzeni.

Bazı kombinasyonlar böyle bir mavi arka plan üzerinde kırmızı metin olarak "titremesini" eğilimindedir ve bazı insanların gözleri bozabilir çünkü diğer kombinasyonlar sadece odaklanmak zorunda iken Soğanlı web tasarım firması 0212 551 00 34 tasarımcıları, kontrast renkler kullanırken dikkatli olmak gerekir. Diğer kombinasyonlar "çatışma" ve bakmak için tatsız.

Genel Renk Kuralları

Aşağıdaki yönergeler herkes için Soğanlı web tasarım firması 0212 551 00 34 sayfaları okunabilir yapmak gerekir önerilerdir.

Metin okunabilir olmalıdır. Beyaz üzerine Açıkçası siyah varsayılan seçim ama diğerleri de iyi olduğunu. Beyaz veya Sarı veya diğer ışık renkleri siyah veya başka koyu renkli arka plan üzerinde çalışıyoruz. Ancak, beyaz, Sarı Yeşil veya Gri değil.
Göze çekici ve hoş renkler kullanın.
Eğer ziyaretçi vermek istiyorum görüntü tasvir renkleri seçin.
Farklı tarayıcılarda tutarlı renkler için, Soğanlı web tasarım firması 0212 551 00 34 güvenli renkler kullanın.
Metnin arkasına arka plan olarak normal bir renk yoğunluğu görüntüleri kullanmayın. Bu zor okumak için yapar. Eğer bir görüntü kullanırsanız, bir soluk filigran olarak kullanabilirsiniz.
Renkler siteniz için bir "marka" yaratmaya ve ziyaretçilerin Soğanlı web tasarım firması 0212 551 00 34 sitenizde hala bildirmek için tüm Soğanlı web tasarım firması 0212 551 00 34 sayfalarında yeknesak olmalıdır.

Eğer grafik ve içerik seçerken size Soğanlı web tasarım firması 0212 551 00 34 sitesi tasarımı için geldiğinde, tıpkı dikkatle renk düzenini seçin. Genel görünümünü ziyaretçinin firmanızın alır izlenimi belirleyecek ve başarı ve başarısızlık arasındaki fark anlamına gelebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder